Aanvraag corona-proof bedrijfsuitje

Een culinair diner thuisbezorgd en geweldig entertainment
zorgt voor een uniek online bedrijfsuitje of avond met uw relaties

Eindelijk weer eens samen een avondje heerlijk dineren en ook nog genieten van een geweldig theaterprogramma? Cultuur met Mes en Vork maakt het mogelijk om eindelijk weer een personeelsfeest of bedrijfsuitje te organiseren of een culinair diner met relaties. Of het nu om 100 of 2.000 gasten gaat,  Cultuur met Mes en Vork maakt een theaterdiner ook in coronatijd mogelijk.

Op de dag van het event krijgen alle gasten een persoonlijke link naar ons dashboard. En wordt er een driegangen diner met handleiding gekoeld thuisbezorgd. In de avond start een programma met de cabaretiers of andere artiesten. En zorgen we voor de nodige interactiviteit tijdens een vrolijk en dynamisch programma met live entertainment.

We maken de avond voor organisaties op maat, zowel wat betreft programmering, thema, soort diner en wijze van interactie. Naast de chat is het mogelijk dat we gedurende een onderdeel uw gasten in kleine groepjes, waarbij zal elkaar zien zelf iets laten creëren. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Stuur een bericht via het contactformulier of bel ons.

EEN AVONDJE CULTUUR MET MES & VORK IS TOP!

Cabaret, cultuur en stijlvol dineren komen in één avond samen. De ideale ingrediënten om in een ontspannen sfeer de band met uw medewerkers, zakelijke relaties, vrienden of kennissen te verstevigen. Geniet van een voortreffelijk diner terwijl cabaretiers met een humoristische performance, tussen de gangen door, voor sfeervol amusement zorgen.

Cultuur met Mes en Vork werd door onze medewerkers bijzonder gewaardeerd. De presentatoren zorgden voor de rode draad met hun korte en erg grappige entr’actes. Het diner was meer dan voortreffelijk en samen met de cabaretiers werd er de hele avond genoten. Perfect concept voor een bedrijfsuitje.

WIM VAN DELDEN

CULTUUR MET MES & VORK ALS CORONA-PROOF BEDRIJFSUITJE?

Aanvraag corona-proof bedrijfsuitje

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@novella.nl

Volg ons ook op social media:

Lees hier ons privacybeleid.

Lees hier onze algemene voorwaarden.

    CULTUUR MET MES & VORK IS POWERED BY NOVELLA