Hij mag zich de schatbewaarder van het Hollands cultuurgoed noemen, waaraan hij met Puur Geluk een handvol juweeltjes toevoegt.

ARNO GELDER
Algemeen Dagblad

Arno van der Heyden: muzikaal cabaret en verhalen met een knipoog

Met al zijn talenten is Arno van der Heyden beroemd in de provincie Groningen en ver daarbuiten. Sinds 2001 staat Arno iedere zomer tijdens het Noorderzon Festival in de Spiegeltent met de talkshow ‘Arno’s Aperitief’. Als presentator is hij ook op veel andere plaatsen succesvol, bijvoorbeeld op radio en televisie.

Arno van der Heyden is als theatermaker en acteur ook bijzonder actief in kleine en grotere producties, vaak uitgevoerd in Noord-Nederland. De columnist Arno van der Heyden schrijft met enige regelmaat voor diverse media. En natuurlijk zijn er de nodige liedjes op cd uitgekomen van hemzelf en het Trio Kloosterboer.

Hij werkte als zanger samen met het Noord Nederlands Orkest, waarmee hij diverse concerten gaf. Als cabaretier viert hij al vele jaren grote successen door heel Nederland, vaak begeleid door pianist Bas Mulder. Conferences, vrolijke en stemmige liedjes en sterke verhalen wisselen elkaar af en zorgen voor ontroering en hilariteit.

ARNO VAN DER HEYDEN OP HET PODIUM

Tijdens Cultuur met Mes & Vork is Arno van der Heyden de cabaretier die verrast met een hilarische conference of een uitbundig of juist verstild lied. Soms ook kruipt Arno in de rol van de presentator van Cultuur met Mes & Vork en is hij juist degene die op geheel eigen en passende wijze de cabaretiers aankondigt.

DE PERS OVER ARNO VAN DER HEYDEN

Van der Heyden blijft een theatermaker, de man van de liedjes die zich ongeremd overgeeft aan zijn passie en in staat is het publiek mee te nemen op de golfslag van het programma.

JACQUES J. D’ANCONA
Dagblad van het Noorden

Melancholische, poëtische, uitbundige en humoristische liedjes, die elk hun eigen verhaal vertellen.

ARNO GELDER
Algemeen Dagblad

CULTUUR MET MES & VORK IS OOK ONLINE EEN BIJZONDERE DINNERSHOW MET EEN FANTASTISCH DRIEGANGEN DINER DAT WE THUIS BEZORGEN!

Bestel nu jouw tickets voor een avond uit thuis!

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@novella.nl

Volg ons ook op social media:

Lees hier ons privacybeleid.

Lees hier onze algemene voorwaarden.

    CULTUUR MET MES & VORK IS POWERED BY NOVELLA