Zelden zo’n onbekende groep gezien! Iedere overeenkomst met bestaande personages berust op louter toeval, behalve als u ze kent.

ANONIEM

De Rode Horde: droogkomisch en absurdistisch theater

De Rode Horde bestaat uit Paul Vermeulen en Harm-Jan Leemhuis. Zij houden zich al een leven lang bezig met het brengen van serieuze flauwekul. Denk daarbij aan Toon Hermans, Jiskefet of nog ergens anders aan. ‘Droogkomisch en absurdistisch theater’ is een term die de lading dekt.

De heren van De Rode Horde spelen veel situaties uit het leven van alledag die ze uitvergroten en waarbij ze op onnavolgbare wijze de draak steken met de gebeurtenissen. Ze blinken daarbij uit in woordspelingen, bewegingstheater en geluidsfragmenten die de fantasie meer dan prikkelen.

Een optreden van De Rode Horde is verrassend en moet je gewoon onbevooroordeeld ondergaan. Bij de meeste mensen zorgt  het voor de nodige lachsalvo’s tot aan tranen aan toe, vanwege hun theatrale grimassen, de hilarische scènes en de perfecte timing, waarin ze uitblinken.

DE RODE HORDE OP HET PODIUM

De voorloper van Rode Horde won ooit Cameretten. De mannen van de Rode Horde krijgen met hun eigengereide en droge humor al jaren een groeiende groep fans aan het lachen. Voor Cultuur met Mes & Vork maken ze een selectie van de beste scènes uit de vele optredens die ze deden.

MENSEN OVER DE RODE HORDE

Nog meer gelachen dan de vorige keer! Lees je dit als theaterliefhebber, gewoon een kaartje kopen! Situaties waar iedereen in verzeild kan raken, uitvergroot tot in het bizarre, waardoor ze hilarisch worden. Goeie timing, slimme grappen zonder plat of ingewikkeld te worden.

JOOST DE JONGH
Theater De Schelleboom

Met goed gevonden woordspelingen en briljante gezichtsuitdrukkingen nemen zij de kijker mee door vele hilarische scenes, afgewisseld met bewegingstheater en fantasieprikkelende geluidsfragmenten. Een heerlijke voorstelling om naar te kijken en luisteren, boordevol humor. Kortom, echt een avondje ouderwets lachen!

THEATER KARROESSEL

CULTUUR MET MES & VORK IS EEN BIJZONDERE DINNERSHOW MET EEN FANTASTISCH DRIEGANGEN THEATERDINER EN EEN GEWELDIGE SFEER!

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@novella.nl

Volg ons ook op social media:

Lees hier ons privacybeleid.

Lees hier onze algemene voorwaarden.

    CULTUUR MET MES & VORK IS POWERED BY NOVELLA