Ellen Dikker krijgt en houdt de lachers op haar hand … lekker gedurfd… heerlijk spontaan… klikt prima met de toeschouwers die zich in groten getale amuseren.

De Stentor

Ellen Dikker: cabaretière, columniste en voetbalmoeder

Ellen Dikker volgde de Theaterschool in Eindhoven, waarna ze acteerde in grote en kleine theaterproducties. Ze was te zien en te horen op De Parade, Boulevard en De Griezelbus, maar ook in films, op televisie en radio. Naast columns in VI, JAN en op NPO radio, schreef ze een boek over haar zoon die de jeugdopleiding bij Ajax volgde.

In 2006 combineerde ze haar vele talenten in haar eerste cabaretvoorstelling en won ze de Persoonlijkheidsprijs op Cameretten. Sindsdien maakte ze vijf avondvullende cabaretvoorstellingen, waarmee ze 10 jaar lang met succes door Nederland trok. Drie van haar voorstellingen werden door de VARA uitgezonden.

Op het podium zorgt Ellen Dikker met haar sketches en uitgesproken hypervrolijke, licht doorgedraaide of tragikomische typetjes voor veel vermaak. Ze is actueel, spitsvondig, innemend en intelligent en humoristisch. Of het nu gaat om voetbal, het moderne leven, kwaaltjes, depressiviteit, paniekaanvallen of succes.

ELLEN DIKKER OP HET PODIUM

Speciaal voor Cultuur met Mes en Vork brengt Ellen Dikker een samengesteld programma uit haar eerdere voorstellingen ‘Toendra’, ‘Fjord’, ‘Horten en stoten’, ‘Groene vingers’ en ‘Buitenspel’. Het wordt een optreden met kleurrijke typetjes vol treurige hilariteit en komische tragiek.

DE PERS OVER ELLEN DIKKER

Met haar energieke, vrolijke voorkomen heeft ze het publiek binnen vijf minuten volledig voor zich gewonnen. Reuze sympathiek én met leuke grappen.

Parool

Blinkt uit in interessante, gelaagde personages, die zowel een komische als een tragische kant hebben. Soms subtiel en soms juist helemaal over de top.

Trouw

Innemende persoonlijkheid (…) rake wijsheden.

Telegraaf

CULTUUR MET MES & VORK IS EEN BIJZONDERE DINNERSHOW MET EEN FANTASTISCH DRIEGANGEN THEATERDINER EN EEN GEWELDIGE SFEER!

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@novella.nl

Volg ons ook op social media:

Lees hier ons privacybeleid.

Lees hier onze algemene voorwaarden.

    CULTUUR MET MES & VORK IS POWERED BY NOVELLA