Tovert met taal zoals Johan Cruijff dat met de bal kon.

Algemeen Dagblad

Frank van Pamelen: cabaretier, taalkunstenaar en presentator

Frank van Pamelen studeerde Letteren en is cabaretier, schrijver en dichter. Naast cabaretprogramma’s schrijft hij jeugdboeken, thrillers, columns, kinderliedjes en diverse teksten. Op de radio is hij te horen in programma’s als De Taalstaat, Taalteam Spraakmakers en de gedichtenservice met Sinterklaas met Jan J. Pieterse.

In 1995 won Frank van Pamelen de Publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Hij speelde diverse soloprogramma’s. Al twintig jaar werkt hij in het theater vaak samen met Jan J. Pieterse in de Open Dichtshow, Pieterse en Van Pamelen schrijven geschiedenis, Mannen van Taal en Talk! ook met John Schleipen.

Tijdens Cultuur met Mes en Vork kondigen Frank van Pamelen en Jan J. Pieterse als presentatoren de cabaretiers aan, schakelen ze door naar onder meer de reporter in het land en reageren op de berichten in de chat. Vooral ook zorgen ze voor een uitmuntende sfeer met hun eigen puntdichten en light verse.

FRANK VAN PAMELEN OP HET PODIUM

Op humoristische wijze weet Frank van Pamelen als presentator en virtuoos plezierdichter annex cabaretier de vaart erin te houden tijdens Cultuur met Mes en Vork. Soms actueel, vaak scherp maar altijd weet hij zo met taal te goochelen dat je versteld staat van het onverwachte resultaat.

DE PERS OVER FRANK VAN PAMELEN

Frank van Pamelen blinkt uit in taalvirtuositeit.

Trouw

Elk woord op de juiste plek bij Frank van Pamelen.

Theaterkrant
Patrick van den Hanenberg

Met een paar verbluffende anagrammen en onnavolgbare wiskunde toont Van Pamelen zich een goochelaar met woorden.

Theaterkrant

CULTUUR MET MES & VORK IS OOK ONLINE EEN BIJZONDERE DINNERSHOW MET EEN FANTASTISCH DRIEGANGEN DINER DAT WE THUIS BEZORGEN!

Bestel nu jouw tickets voor een avond uit thuis!

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@novella.nl

Volg ons ook op social media:

Lees hier ons privacybeleid.

Lees hier onze algemene voorwaarden.

    CULTUUR MET MES & VORK IS POWERED BY NOVELLA