Mentalist Gili vertelt meermalen dat alles wat hij doet nep is. Toch laat hij iedereen verbijsterd achter. Hoe lukt het hem om gedachten te lezen? En sterker: om dat wildvreemden bij elkaar te laten doen?

Algemeen Dagblad

Gili: de meester-mentalist die humor en mentalisme combineert

Gili is de meester-mentalist die comedy en mentalisme combineert in een wervelend optreden. Sinds 1996 speelt hij zijn shows in België, maar in de loop der jaren vulden ook de theaters in Nederland en Frankrijk zich bij zijn vaak hilarische voorstelling. Gili kan daarbij zijn vijf zintuigen zó goed gebruiken dat het lijkt alsof hij een zesde zintuig heeft.

Gili was ook veel op televisie te zien in België (De Laatste Show en Comedy Casino), Nederland (Pauw en Witteman en De Wereld Draait door), Frankrijk (Le Plus Grand Cabaret Du Monde). Deze populaire Franse TV-show haalde méér dan 10 miljoen kijkers. Zijn kruistocht tegen paragnosten en helderzienden deden veel stof opwaaien.

Als magic comedian zet Gili je steeds weer op een verkeerd been met zijn humoristische mindfucks.  Op slinkse wijze bespeelt Gili systematisch het gehele publiek en zorgt er ook nog voor dat je een ongelofelijke leuke avond hebt, waarover je niet snel raakt uitgepraat. Gili hoort daarbij zeker tot de meest verrassende entertainers uit België.

GILI OP HET PODIUM

Bij de meeste mentalisten vraagt men zich af hoe ze het doen, bij Gili eerder waarom hij het doet. En zo verbaast je je niet alleen tijdens zijn optreden maar werkt hij zeker ook op je lachspieren. Voor Cultuur met Mes & Vork maakt Gili een passende keuze uit zijn vele shows, waarbij hij zijn gasten verbijsterd achter laat.

DE PERS OVER GILI

“Ik zal u verbazen en u uzelf”, zegt Gili bij aanvang van zijn show Iedereen Paranormaal. Een belofte die hij ten volle waarmaakt. Gili speelt voortdurend met de verwachting van het publiek, relativerend en zelfs een tikkeltje spottend jegens aura’s en andere poespas, maar tegelijk ook het mysterie behoudend.

De Morgen

Maar dé ster van het komische intermezzo was Gili. Anderhalf jaar geleden enkel bekend bij de incrowd, sindsdien lijkt zijn ster enkel groter te worden.

Verslag Pukkelpop-2010

CULTUUR MET MES & VORK IS EEN BIJZONDERE DINNERSHOW MET EEN FANTASTISCH DRIEGANGEN THEATERDINER EN EEN GEWELDIGE SFEER!

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@novella.nl

Volg ons ook op social media:

Lees hier ons privacybeleid.

Lees hier onze algemene voorwaarden.

    CULTUUR MET MES & VORK IS POWERED BY NOVELLA