Mooie liedjes..taalkundig goed doordacht, met een vrolijke moraal en vaak een kwinkslag…

De Volkskrant

Johan Hoogeboom: kleinkunstenaar, liedjesmaker en cabaretier

Johan Hoogeboom speelt in de jaren negentig in diverse cabaretensembles, waaronder Heren op Zicht. Jarenlang is hij de leider van het Combo Open Bak van de Engelenbak in Amsterdam. In 1997 wordt hij de ongekroonde winnaar van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Zijn liedjes dwingen bij pers en publiek zoveel respect af dat hij tot winnaar wordt uitgeroepen.

Vanaf 1998 speelt Johan Hoogeboom soloprogramma’s in de theaters. In 1999 verschijnt zijn eerste cd ‘Het geval Hoogeboom’. In de loop der jaren volgen er vele samenwerkingen in diverse voorstellingen, onder meer met Bas Marée, Ludo van de Winkel, David Vos, Dorine Wiersma en Jan J. Pieterse. En natuurlijk het collectief Andermans Veren Live!

Verder componeert hij veelvuldig voor radio en televisie, waaronder de muziek van ‘Otje’ en ‘Ibbeltje’ van Annie M.G.Schmidt. Inmiddels heeft Johan Hoogeboom meer dan 400 liedjes geschreven. Hij blijft hij met zijn humoristische en gevoelige liedjes, zijn charmante persoonlijkheid én zijn bijzonder gevoel van humor een unieke verschijning binnen de cabaretwereld.

JOHAN HOOGEBOOM OP HET PODIUM

Voor Cultuur met Mes & Vork maakt Johan Hoogeboom een keuze uit de meer dan 400 liedjes die hij schreef. De gasten in de zaal hebben soms invloed op zijn. programma door een verzoeknummer aan te vragen, met kort daarbij waarom juist dat nummer. Zo wordt zijn programma bijzonder interactief!

DE PERS OVER JOHAN HOOGEBOOM

Fraaie liederen die afwisselend grappig en droevig zijn.

Parool

Het trio (Hoogeboom, Marée, Van de Winkel)  is misschien wel de verrassing van dit cabaretseizoen.

Telegraaf

CULTUUR MET MES & VORK IS EEN BIJZONDERE DINNERSHOW MET EEN FANTASTISCH DRIEGANGEN THEATERDINER EN EEN GEWELDIGE SFEER!

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@novella.nl

Volg ons ook op social media:

Lees hier ons privacybeleid.

Lees hier onze algemene voorwaarden.

    CULTUUR MET MES & VORK IS POWERED BY NOVELLA