Martijn Oosterhuis maakt het niets uit of zijn show nu vijftien minuten of twee keer drie kwartier met pauze duurt. Hij praat de tijd op een geweldige manier vol en je zult je als toeschouwer geen moment vervelen. De variëteit aan grappen is ook goed, de ene keer is het een woordgrap en meteen daarna heb je weer een verhaal van een paar minuten met een geweldige clou.

Fok.nl

Martijn Oosterhuis: stand-up comedy met hoge grapdichtheid

Cabaretier en stand-upcomedian Martijn Oosterhuis is sinds 1994 actief. In 1997 wint hij overtuigend de persoonlijkheidsprijs bij Cameretten. Een perfecte opstap naar optredens in Engeland, waar hij in Londen de Comedy Store staat en bij internationale stand-up comedy festival in Edinburgh de vierde prijs wint.

Met zijn comedy ervaring speelt hij vanaf 2002 zijn eerste soloprogramma; er volgen nog vier programma’s hierna die hij in de Nederlandse theaters speelt. Hij is echter ook jarenlang te zien in het Comedy Café te Amsterdam, tijdens festivals Lowlands, Crossing Border, Mundial in Tilburg, en Boulevard in Den Bosch.

In 2004 is  hij een van de lama’s in het televisieprogramma De Lama’s van BNN. Hij krijgt hiervoor een nominatie voor de Gouden Televizier-Ring 2004. In 2008 speelt hij in het stand-upprogramma Night Of Comedy, te zien op Comedy Central. Hij is bekend van zijn hilarische verhalen die elkaar in enorm tempo opvolgen.

MARTIJN OOSTERHUIS OP HET PODIUM

Speciaal voor Cultuur met Mes & Vork zorgt Martijn Oosterhuis als stand-up comedian dat er nog genoeg te lachen valt. Rake grappen, mooie verhalen! En dat alles natuurlijk in een bloedstollend tempo.

DE PERS OVER MARTIJN OOSTERHUIS

Oosterhuis is de leukste comedian.

de Telegraaf

Comedy van dit niveau verdient een mooie theaterzaal.

Utrechts Nieuwsblad

Briljant van inhoud en uitvoering.

het Parool

CULTUUR MET MES & VORK IS EEN BIJZONDERE DINNERSHOW MET EEN FANTASTISCH DRIEGANGEN THEATERDINER EN EEN GEWELDIGE SFEER!

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@novella.nl

Volg ons ook op social media:

Lees hier ons privacybeleid.

Lees hier onze algemene voorwaarden.

    CULTUUR MET MES & VORK IS POWERED BY NOVELLA