Hij is vlot, grappig, persoonlijk, herkenbaar, actueel, krachtige humor, en gaat geen enkel onderwerp uit de weg.

I Love Theatre

Rayen Panday: stand-up comedian en cabaretier
met herkenbare verhalen

Rayen Panday doet tijdens zijn rechtenstudie in 2008 mee aan een open stand-up comedy podium. Dan wordt hij benaderd om auditie te doen voor het Groninger Studenten Cabaret Festival; in de finale wint hij de Persoonlijkheidsprijs. Sindsdien is Rayen Panday actief als stand-up comedian en cabaretier.

In 2010 wordt hij de vaste kracht van het Comedy Café in Amsterdam en sinds 2016 is hij lid van de Comedytrain. Daarnaast is hij te vinden op festivals als Paaspop en Lowlands. Vanaf 2011 speelt hij met succes in de theaters zijn avondvullende programma’s als ‘Drie Keer Rayen’, ‘Vrijspraak’, ‘Niet Verder Vertellen’, ‘Fenomeen’ en ‘Trigger’.

Naast de uitzendingen op televisie van zijn theaterprogramma’s is Rayen Panday ook regelmatig te gast in diverse televisieprogramma’s zoals ‘The Comedy Factory’, ‘De Slimste Mens’, ‘De Tafel van Taal’ en ‘Klikbeet’. Rayen Panday spreekt een breed publiek aan, zowel in het Nederlands als het Engels, van Nederland tot Amerika.

RAYEN PANDAY OP HET PODIUM

Voor Cultuur met Mes & Vork maakt Rayen Panday een keuze uit de vele verhalen en typetjes uit zijn avondvullende voorstellingen, met soms een uitstapje naar de actualiteit. Het belooft een optreden te worden met de grappigste verhalen over zichzelf en de wereld om hem heen. Met zijn ontspannen podium présence, speelt hij in de traditie van grote Amerikaanse komieken als Eddie Murphy en Jerry Seinfeld.

DE PERS OVER RAYEN PANDAY

Overtuigt in comedy met hoge grapdichtheid.

NRC

Panday toont tomeloze energie en geeft een originele draai aan elke grap die hij maakt.

Theaterkrant

CULTUUR MET MES & VORK IS EEN BIJZONDERE DINNERSHOW MET EEN FANTASTISCH DRIEGANGEN THEATERDINER EN EEN GEWELDIGE SFEER!

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@novella.nl

Volg ons ook op social media:

Lees hier ons privacybeleid.

Lees hier onze algemene voorwaarden.

    CULTUUR MET MES & VORK IS POWERED BY NOVELLA