Liedjes in de traditie van Hans Dorrestijn, met de muzikale kwaliteit van Spinvis.

ELSEVIER

Roel C. Verburg: stand-up comedian, gitarist, zanger en cabaretier

Roel C. Verburg speelde vanaf zijn zeventiende in diverse bandjes, waarna hij in 2000 besloot cabaretier te worden. In 2002 speelde hij op het Leids Cabaret Festival en snel daarna was hij te gast in het VARA-tv-programma Kopspijkers, waar hij liet zien feilloos achteruit te kunnen praten. In 2004 studeerde hij af als cognitief psycholoog.

Inmiddels twee soloprogramma’s en drie cd’s verder kan het zijn dat je Roel C. Verburg met zijn gitaar en onvoorspelbare liedjes bent tegen gekomen op Lowlands, bij de Comedy Explosion, De Zwarte Cross, Kopspijkers, Padoem Patsss – De Oneliner Show, in De Engelenbak, bij Jeroen van Inkel of gewoon in de kroeg of het theater.

Bij de meeste cabaretiers vormen de liedjes vaak een soort rustpunt, bij Roel C. Verburg gaan in zijn liedjes de grappen gewoon in hetzelfde hoge tempo door. Hij combineert daarbij als enige stand-up comedian muziek met comedy. Hij is regelmatig te horen op de radio met zijn vertolking van de actualiteit in liedvorm.

ROEL C. VERBURG OP HET PODIUM

Deze flierefluitende rockster komt tijdens Cultuur met Mes en Vork onverwachts uit de hoek als slechtste rapper van de straat. Of hij bezingt hoe het is om zijn eigen opa te zijn. Vaak gaan zijn droogkomische verhalen over de hulpeloosheid van mannen en dat ze maar één ding tegelijk kunnen. En kan zo maar zijn dat in zijn optreden de actualiteit om de hoek komt kijken, bijvoorbeeld in zijn lied ‘50 regels van corona‘ of over doventolk ‘Irma’.

DE PERS OVER ROEL C. VERBURG

Fucking grappig.

GIEL BEELEN

Roels relaxte en droogkomische verhalen gaan over de hulpeloosheid van het mannenvolk, wat zich uit in maar één ding tegelijk kunnen en onder de plak zitten. Hij kan anti-rijmen als geen ander en is een levende legende op het gebied van nerovetsrethca netarp (achterstevoren praten).

COMEDY CAFE

Foto: Maikel Thijssen

CULTUUR MET MES & VORK IS OOK ONLINE EEN BIJZONDERE DINNERSHOW MET EEN FANTASTISCH DRIEGANGEN DINER DAT WE THUIS BEZORGEN!

Bestel nu jouw tickets voor een avond uit thuis!

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@novella.nl

Volg ons ook op social media:

Lees hier ons privacybeleid.

Lees hier onze algemene voorwaarden.

    CULTUUR MET MES & VORK IS POWERED BY NOVELLA