Binnenkort maken we op deze site de data voor 2021 bekend. Wil je binnenkort onze online dinnershow bezoeken, stuur dan even een berichtje via ons Contactformulier.

Een culinair diner en geweldig entertainment
maken de online dinnershow Cultuur met Mes & Vork uniek!

Cultuur met Mes & Vork is een avondje theater, gecombineerd met een gezellig avondje heerlijk dineren. Met veel online interactiviteit lijkt het alsof je in de zaal zit.

Het driegangendiner wordt vooraf gekoeld afgeleverd en is voorzien van een uitleg hoe en wanneer je het kan na-garen. Je hebt daarvoor wel een oven/magnetron nodig

Samen met je huisgenoten heb je het gezellig gemaakt. Via ons dashboard geniet je van de dj, de presentatoren en de cabaretiers in de livestream en reageer je via de chat.

EEN  DINER NAAR JOUW SMAAK

Het diner voor 30 december 2020 werd speciaal voor Cultuur met Mes & Vork samengesteld door onze chef. Bij het bestellen van een ticket kies je per persoon voor het Menu Vlees, Vis of Vegan. Een ticket kost € 64,50 voor het driegangen diner (gekoeld thuisbezorgd) incl. avondvullende show. Als huisgenoten kan je aanvullend een keuze maken uit een bijpassend wijnarrangement.

ENTERTAINMENT EN INTERACTIE TIJDENS HET PROGRAMMA

Tijdens het avondvullende programma dat live wordt uitgezonden wisselen entertainment, interactiviteit en lekker eten elkaar af. Tijdens drie gangen zorgt een bijzondere dj voor de passende sfeer. Hieronder op de hoofdlijnen het programma. Hou er echter rekening mee dat we live uitzenden en dat er iets onverwachts kan gebeuren. En natuurlijk kan je reageren en zelfs verzoeknummers bij de dj aanvragen.

18:30 uur
19:00 uur
19:30 uur
20:00 uur
20:10 uur
20:40 uur
21:00 uur
21:30 uur
21:50 uur
22:10 uur
22:30 uur
DJ, Jan J. Pieterse en Frank van Pamelen
Voorgerecht
Optreden Johan Hoogeboom
Razende reporter Vincent
Hoofdgerecht
Razende reporter Vincent
Optreden Martijn Oosterhuis
Dessert
Razende reporter Vincent
Toegift Cabaretiers
DJ, Jan J. Pieterse en Frank van Pamelen

Interactiviteit tijdens onze dinnershow!

Meneer Alphons weet op zijn eigen wijze als razende reporter in het land zijn bijdrage te leveren aan een bijzondere avond. Wanneer de presentatoren een foto van u in de chat bijzonder vinden, kan het zomaar zijn dat Meneer Alphons bij u thuis aanbelt. Als de ‘Gaston’ van Cultuur met Mes & Vork heeft hij wellicht een fijne prijs voor u. Zijn gesprekje wordt natuurlijk live uitgezonden via ons dashboard!

Vincent is vooral als prettig gestoorde reporter van alle markten thuis. Hij is het  spreekwoordelijk Zwitsers zakmes onder de reporters. Ook hij komt graag wat bij u thuis brengen, tenminste als u het echt verdient. En dat komt hij graag even bij u controleren. Maar let op: Vincent is zo vingervlug dat u zomaar uw bril, portemonnee of nog iets anders  mist. En o jee, wat doet hij nou met die vork …

OOK ZO’N DINNERSHOW THUIS MEEMAKEN?
€ 17,50 zonder diner; kosten  diner afhankelijk van uw keuze

Cultuur met Mes & Vork was de avond van ons leven. Geweldige sfeer, veel gelachen en zo weer nieuwe cabaretiers ontdekt. En wat een heerlijk diner thuisbezorgd en zo makkelijk om af te ronden.  Samen met vrienden een perfecte avond thuis.

GEERT EN JANTINE
Zwolle

CULTUUR MET MES & VORK IS OOK ONLINE EEN BIJZONDERE DINNERSHOW MET EEN FANTASTISCH DRIEGANGEN DINER DAT WE THUIS BEZORGEN!

Bestel nu jouw tickets voor een avond uit thuis!

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@novella.nl

Volg ons ook op social media:

Lees hier ons privacybeleid.

Lees hier onze algemene voorwaarden.

    CULTUUR MET MES & VORK IS POWERED BY NOVELLA