Novella is als organisatiebureau uniek. Ze weten snel de essentie van onze vraag helder te krijgen en een verrassend concept te bedenken. Dat doen ze al vele jaren en inmiddels ook geheel online. Cultuur met Mes & Vork is weer zo’n bijzonder concept van Novella.  Een absolute aanrader!

OPDRACHTGEVER

Novella presenteert Cultuur met Mes & Vork en
organiseert online bijeenkomsten, congressen en netwerkdagen

Anders kijken naar organisaties en bijeenkomsten. Verrassen, inspireren en verbinden. Dat is waar Novella voor staat. De vraag en het doel van een opdrachtgever is altijd ons startpunt. We denken in kansen en mogelijkheden; we worden warm van creatieve vormen en het net even anders doen. We co-creëren met onze opdrachtgevers voor het beste resultaat.

Novella Media organiseert online congressen, netwerkdagen, internationale conferenties, studiedagen, dialoogsessies maar ook interactieve en vrolijke diners, zoals Cultuur met Mes & Vork. Dat alles doen we al sinds 1995 met veel energie en plezier voor grote en kleinere organisaties in Nederland en daarbuiten. Lees meer op onze websites novella.nl en theworldcafe.nl.

Novella Publishing is een innovatieve uitgeverij die gepersonaliseerde boeken maakt voor consumenten en boeken op maat voor organisaties. Novella is sinds 1984 als zelfstandige uitgeverij actief met in de eerste jaren auteurs als ondermeer Herman Finkers, Bert Visscher en Herman van Veen. Bekijk onze boeken en mogelijkheden op onze website Boekalscadeau.nl..

TEAM NOVELLA

Jaap Voerman
Jaap VoermanFounder & CEO
Jan J. Pieterse
Jan J. PieterseProgrammeur
Koen Leenders
Koen LeendersCoördinatie website
Wesley van Deventer
Wesley van DeventerCoördinatie techniek
Bastiaan Brands
Bastiaan BrandsBeeldtechnicus
Carel de Lange
Carel de LangeCameraman/editer
Eric
EricGeluidstechnicus
Kees-Jan Bakker
Kees-Jan BakkerFotografie

BIJZONDERE CONCEPTEN, INTERACTIEVE VORMEN, HUMOR:
NOVELLA BLIJFT MENSEN VERRASSEN

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@novella.nl

Volg ons ook op social media:

Lees hier ons privacybeleid.

Lees hier onze algemene voorwaarden.

    CULTUUR MET MES & VORK IS POWERED BY NOVELLA