Veelgestelde vragen over Cultuur met Mes & Vork

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen over ons concept Cultuur met Mes en Vork. Bijvoorbeeld over welke cabaretiers er spelen, of je een keuze hebt uit gerechten tijdens het diner en of we rekening houden met allergieën.

Misschien zoek je voor een personeelsavond of relatiebijeenkomst van jouw bedrijf een bijzondere avond. En wil je weten wat er allemaal mogelijk is, zowel wat betreft de programmering van een besloten avond als het diner.

Je wilt meer weten over de kosten van een theateravondje Cultuur met Mes en Vork. Bieden we een bijpassend wijnarrangement aan? En wat zijn de betaalmogelijkheden? Bekijk hieronder alle vragen en antwoorden. Mis je iets? Vul dan het contactformulier in.

Iedere dinnershow van Cultuur met Mes en Vork programmeren we zorgvuldig. Bij de meeste shows zijn Jan J. Pieterse en Frank van Pamelen de presentatoren van de avond. Een enkele keer kan dat anders zijn. Naast de presentatoren zijn er altijd 2 cabaretiers.  We maken een keuze uit de vele cabaretiers met wie we samenwerken. Op de pagina Tickets bij de betreffende datum vind je alle informatie over de invulling van die dinnershow.

Cultuur met Mes en Vork is al sinds 1993 een succesvolle dinnershow die live op locatie, vooral in de regio Haarlem, wordt gehouden. Vanwege corona hebben we het concept aangepast en ervoor gezorgd dat gasten thuis een interactieve avond theater incl. driegangendiner kunnen meemaken. Op dit moment is het dus niet mogelijk de locatie van uitzending live te bezoeken.

Een avondje Cultuur met Mes en Vork incl. driegangendiner kost op open inschrijving vanaf € 64,50 incl. BTW. Daarbij kunt u aanvullend kiezen voor een bijpassend wijnarrangement. Het is tevens mogelijk alleen een ticket voor de show te ontvangen, dus zonder diner. U vindt alle informatie op Tickets.

Jazeker kan dat! Natuurlijk kunt u als groep huisgenoten reserveren om samen te gaan kijken en eten. De diners worden op één adres afgeleverd. Bedrijven vinden via de pagina Bedrijfsuitje alle informatie over een besloten avond voor medewerkers en/of relaties.

Voor een besloten Cultuur met Mes en Vork voor het bedrijf kijk je eerst op de pagina Bedrijfsuitje. Daar vind je alle informatie. Vervolgens vul je een formulier in en gaan we met elkaar online of telefonisch in gesprek. We inventariseren je wensen en doen vervolgens een voorstel op maat op basis van het aantal gasten, een mogelijk aangepast diner, een cabaretier naar keuze, een welkomswoord van een directeur of RvB. Maar er is meer mogelijk! We kunnen tijdens de avond heel eenvoudig een aantal momenten inlassen, waarbij de gasten thuis in samengestelde groepjes elkaar zien en met elkaar in gesprek gaan of een creatieve opdracht invullen.

Mogelijk wil je liever een invulling met muziek, ook dat is mogelijk. Kortom, we snijden het concept voor elke organisatie op maat. Het aantal gasten is nagenoeg onbeperkt. We zijn erop ingesteld om in Nederland honderden, zo niet duizenden diners thuis gekoeld te bezorgen en een verrassende dinnershow te realiseren. Voor het buitenland is dat iets lastiger in tijden van corona, maar met onze internationale partners is er veel mogelijk. Daag ons uit en we gaan onderzoeken hoe wij de vraag kunnen oplossen.

Vanzelfsprekend kunt u uw dieetwensen doorgeven. Bij het bestellen van een ticket geeft u eerst aan of u kiest voor de variant driegangen menu vlees, vis of vegan. Vervolgens kunt u ook een specifieke dieetwensen c.q. allergieën aangeven. Zo zorgen we voor ene ieder voor een culinaire theateravond thuis.

Je komt tijdens de dinnershow zelf niet in beeld. Alleen wanneer je een foto van jezelf en/of je huisgenoten in de chat deelt, zien anderen dat ook. Deel dus alleen passende foto’s. Wat betreft jouw gegevens die je tijdens het bestellen van tickets invoert: wij delen deze gegevens alleen met onze cateraar, onze Razende reporters (wanneer je daarvoor toestemming hebt verleend) en onze payment provider en verder nooit met anderen.

We bieden drie soorten menu’s aan, die regelmatig aangepast worden aan de seizoenen. Je kiest een Menu Vlees, een Menu Vis of een Menu Vegan. De gerechten zijn onderling niet te wisselen. Wel kan je natuurlijk als je voor meer mensen bestelt, alsnog thuis elkaars gerechten proeven. Bij het bestellen van een ticket geef je verder per persoon nog aan of er rekening moet worden gehouden met allergieën etc.

Als gast kan je vanuit huis berichten versturen via de chat. Je kunt vragen stellen, verzoekjes doen of gewoon zeggen wat je ervan vindt. Onze presentatoren reageren regelmatig op wat er in de chat staat. Verder kan je met emoticons in de chat lachen en klappen. Des te meer smileys of handengeklap, des te meer de artiesten dat horen op locatie en jij dat hoort in de livestream.  Wanneer je in de chat een foto plaatst, dan maak je kans op een mooie prijs die je thuisgestuurd krijgt. Het kan zelfs zo zijn dat je thuis een kort bezoek krijgt van een van onze reporters die je interviewen en jullie een bijzondere prijs uitreiken. Het plaatsen van een foto in de chat betekent dat je ermee akkoord gaat dat onze reporter op bezoek komt en dat er een interview wordt uitgezonden via ons kanaal.

Het driegangen diner wordt in heel Nederland afgeleverd, behalve op de Waddeneilanden. Helaas is levering buiten Nederland nog niet mogelijk. De levering vindt gekoeld plaats op de dag voor de dinnershow of op de dag zelf. Kijk even bij de gewenste datum op welke dag er geleverd wordt.

Jazeker kan dat! De kosten van een afzonderlijke ticket ligt wel iets hoger dan de ticket die we combineren met het diner. Zo kan je ook in het buitenland naar onze show kijken. Een ticket kost € 35,-. Bestel tickets zonder diner via dit speciale formulier.

Natuurlijk is dat mogelijk. Stuur ons even via het contactformulier of info@novella.nl een berucht om hoeveel relaties het gaat. We kijken dan even hoe we de bestelling eenvoudig kunnen verwerken buiten de bestelmodule op de site om.

CULTUUR MET MES & VORK IS OOK ONLINE EEN BIJZONDERE DINNERSHOW MET EEN FANTASTISCH DRIEGANGEN DINER DAT WE THUIS BEZORGEN!

Bestel nu jouw tickets voor een avond uit thuis!

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@novella.nl

Volg ons ook op social media:

Lees hier ons privacybeleid.

Lees hier onze algemene voorwaarden.

    CULTUUR MET MES & VORK IS POWERED BY NOVELLA